فلاوانول موجود در برخی مواد خوراکی نظیر شکلات تلخ، موجب کاهش آسیب ناشی از فشار اکسایشی و التهاب عصبی در موشها شد.
  	 	
شفا آنلاین:تیمی از محققان دریافتهاند شکلات تلخ موجب آهسته شدن روند افزایش سن میشود.
فشار اکسایشی و التهاب همراه با بالارفتن سن افزایش مییابد و تصور میشود نقش مهمی در بروز بیماریهای حافظه نظیر آلزایمر دارد.به گزارش 
شفا آنلاین:در
 مطالعه جدید، محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان دادند «اپی کتیچین»، فلاوانول
 موجود در برخی مواد خوراکی نظیر شکلات تلخ، موجب کاهش آسیب ناشی از فشار 
اکسایشی و التهاب عصبی در موشها شد.
محققان
 مشاهده کردند تنها دو هفته بعد از درمان با اپی کتیچین، نه تنها میزان 
فشار اکسایشی و التهاب عصبی کاهش یافت بلکه حافظه و میزان اضطراب در موشها
 هم بهبود یافت.
به گفته محققان، مصرف شکلات تلخ تاثیرات مفیدی بر حافظه افراد دارد و از این رو به سالمندان مصرف این ماده خوراکی توصیه میشود.سپید 
WebMD