شفا آنلاین:مواد لازم:برنج : 4 پیمانهماست: یک لیوانزعفران: یک قاشق چایخوریزرشک: یک قاشق غذاخوریمرغ: 300 گرمپیاز: یک عددقارچ: 100 گرمزرده تخممرغ: 3 عددشکر: یک قاشق غذاخورینمک و فلفل: به میزان لازمروغن مایع: نصف لیوانطرز تهیه:1. ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید.2. بعد از این که مرغ پخته و خنک شد استخوانهای آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.3. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید.4. سپس آن را با مرغ مخلوط کنید.5. زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید.6. برنج آبکش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید.7. کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید.8. سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید.9. بعد از 30 تا 45 دقیقه ته چین شما آماده است. آن را برش بزنید و با مقداری ماست چکیده تزیین کنید.