در فصل گرما احتمال شیوع وبا بیشتر بوده و بهتر است مردم هشدارهای بهداشتی را جدی بگیرند.
  	 	 
  	شفا آنلاین>سلامت>رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت:در فصل گرما احتمال شیوع وبا بیشتر بوده و بهتر است مردم هشدارهای بهداشتی را جدی بگیرند. 		 	    	
به گزارش شفا آنلاین،محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران اظهار کرد: بیماری وبا(Cholera) معمولا در مناطق گرم و مرطوب و همچنین در شهرهایی که آب سطحی بالاتر است شیوع مییابد.  
وی
 بیان کرد: در مناطق شمالی کشور به دلیل هوای گرم و شرجی شیوع میکروب وبا 
بیشتر از مناطق دیگر کشور بوده و از آنجا که میکروب وبا در آب زندگی 
میکند، آب عامل اصلی انتقال وبا است.
 
عزیزی
 ادامه داد: مدفوع  فرد مبتلا به وبا پر از میکروب است و در مکانهایی
 که چاه فاضلاب با آبهای زیر زمینی در ارتباط است این میکروب منتقل میشود
 و در صورت مصرف آب آلوده و یا آبیاری مزارع انسان و حتی گیاهان را به این 
بیماری مبتلا میکند.
 
وی
 عنوان کرد: آب مصرفی در مزارع کشاورزی در صورتی که آلوده به میکروب وبا 
باشد سبزیجات و محصولات کشاورزی به این ویروس آلوده و همین امر سبب بروز 
مشکلاتی میشود.
 
عزیزی
 تاکید کرد: به مردم توصیه میکنم که از آبهای بستهبندی و شرب شهری 
استفاده کنند تا دچار بیماری وبا نشوند و اگر در جایی چشمه آب قرار داشت 
برای مصرف بهتر است آن را بجوشانید تا خطر میکروب وبا از بین برود.
 
وی
 گفت: حبوبات و غلات به دلیل خشک بودن به میکروب وبا آلوده نیستند، زیرا 
این ویروس در جاهای گرم و مرطوب زندگی میکنند و حرارت غلات خشک این میکروب
 را از بین میبرد.
 
عزیزی
 یادآور شد: افراد پس از دست زدن به سبزیجات بهتر است دستهای خود را شستشو
 دهند تا میکروب احتمالی موجود در سبزی و حتی میوه از بین برود.