در این مطلب طرز تهیه جوجه کباب لیمویی را به شما آموزش داده ایم. حالا که فصل لیمو ترش است. حتما از لیموی تازه برای این جوجه استفاده کنید.
  	 	
•    مدت زمان کلی: 45 دقیقه
•    میزان سرو: 12 سیخ کباب
 
- سینه مرغ: 4 عدد (حدود 900 گرم)
 - لیمو شیرازی (آب گرفته شده): 5 عدد 
 - نمک: یک دوم ق س
 - زیره: یک دوم ق س
 - فلفل قرمز (پودر شده): یک ق س 
 - گشنیز (خرد شده): یک چهارم پیمانه
 - سیر (ریز خرد شده): یک حبه
 - فلفل دلمه ای قرمز: 2 عدد
 - فلفل دلمه ای سبز: 2 عدد 
 - پیاز: یک عدد
 
 
 
روش تهیه:
 
1.  
  ابتدا آب لیمو ترش ها را گرفته در ظرف مناسبی بریزید. نمک، زیره، 
فلفل قرمز پودر شده، گشنیز و سیر ریز خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.
 
2.    سینه مرغ را به قطعات کوچک برش داده و در ظرف مناسبی قرار دهید. مخلوط چاشنی را روی تکه های مرغ بریزید.
 
3.  
  در ظرف را قرار داده و آن را تکان دهید تا مواد به خوبی با هم مخلوط
 شوند و سپس به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مرغ طعم دار شود.
 
4.    در این فاصله فلفل های دلمه ای و پیاز را خرد کنید.
 
5.  
  مرغ طعم دار شده، فلفل دلمه ای و پیاز را به سیخ کشیده و در گریل با
 حرارت متوسط قرار دهید و حدود 5 الی 7 دقیقه هر طرف آنها را کباب کنید.
 
6.    پس از گریل شدن مرغ آن را از روی گریل برداشته و آب لیمو ترش روی آنها بریزید و سرو نمایید.