این غذای رنگارنگ و خوش طعم را درست کنید و از خوردن آن در سال نو لذت ببريد، به اميد اينكه رشته زندگي هميشه در دستتان باشد.
  	 	
  به گزارش 
شفا آنلاین:این غذای رنگارنگ و خوش طعم را درست کنید و
 از خوردن آن در سال نو لذت ببريد، به اميد اينكه رشته زندگي هميشه در 
دستتان باشد.
مواد لازم براي 6نفر
- 3 پيمانه  برنج 
 - 2 پيمانه رشته پلويي 
 - 1عدد سيبزميني درشت 
 - 1 پيمانه سويا دانه ريز 
 -  2  /1 1پيمانه كشمش پلويي 
 - 1 پيمانه گردو خرد شده 
 - 5 ق س پياز داغ 
 - 2 /1 ق چ زردچوبه 
 - 2 /1 ق چ ادويه 
 - 2 /1 ق چ دارچين 
 -  زعفران دم کرده
 -  به ميزان لازم 
 - کمی روغن و نمک لازم 
 
طرز تهیه:1. برنج را از قبل بشویید و با مقداری نمك بخيسانيد. رشتههاي پلويي را به اندازه يك بند انگشت خرد كنيد .
٢. 
 در قابلمهاي مناسب آب را جوش بیاورید و برنج را در آن بريزيد. وقتي دانه 
برنج آماده و نرم شد رشتهها را اضافه كرده و به آرامي هم بزنيد. بعد از 
يكي دو جوش برنج را آبكشي كنيد. 
٣.  كف قابلمه روغن ريخته و 
ته ديگ دلخواه را قرار دهید. برنج و رشته را هم در قابلمه بریزید. كمي آب و
 روغن روی آن بریزید و دم كنيد. 
٤.  كشمشها را شسته و با كمي روغن تفت دهيد. مغز گردوها را هم با مقدارخيلي كم روغن تفت دهید و كنار بگذاريد.
٥. 
 سويا را خيس كرده و آب آن را كامل بگيريد. بعد با ٢ قاشق پياز داغ تفت 
دهيد. زردچوبه، ادويه، دارچين وكمي زعفران را همراه ميزان لازم نمك اضافه 
كنيد.
٦.  سيبزميني را شسته پوست بگيريد و به صورت نگيني ريز 
خرد كنید يا با قالب به صورت شكوفههاي كوچك قالب بزنيد. بعد از شستن و خشك
 كردن، در روغن سرخ كنید. سپس آنها را در صافي بريزيد تا روغن اضافيشان 
خارج شود .
٧.  بعد از دم كشيدن پلو مقداري از آن را با زعفران
 مخلوط كنيد. نهايتا رشته پلو را در ديس كشيده با پلو زعفراني، سويای تفت 
داده شده، كشمش، مغز گردو و شكوفههاي سيبزميني تزیين كنيد.