کد خبر: ۱۴۱۷۶۶
تاریخ انتشار: ۰۳:۱۵ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - 2017February 12

تشدید آسم براثر مصرف گوشت فرآوری شده

محققان اعتقاد دارند گوشت‌های فرآوری شده نیتریت بالای دارند و همین ماده موجب افزایش استرس سلولی و آسیب به آن‌ها می‌شود. مصرف این گوشت‌ها همچنین میزان C-reactive protei- را افزایش داده که آن‌هم به‌نوبه خود موجب بروز التهاب می‌شود.
       

شفا آنلاین:مطالعات قبلی نشان داده که مصرف گوشت فرآوری شده می‌تواند احتمال بروز سرطان و بیماری‌های قلبی و دیابت نوع دو را افزایش دهد. همچنین مصرف زیاد کالباس می‌تواند احتمال بروز سرطان ریه را افزایش داده و کارکرد ریه را مختل کند.


به گزارش شفا آنلاین:حالا یک مطالعه جدید نشان داده که در افراد مبتلابه آسم مصرف فرآورده‌های گوشتی صنعتی مانند همبرگر و سوسیس و کالباس می‌تواند موجب شدیدتر شدن علائم بیماری آسم شود.

محققان اعتقاد دارند گوشت‌های فرآوری شده نیتریت بالای دارند و همین ماده موجب افزایش استرس سلولی و آسیب به آن‌ها می‌شود. مصرف این گوشت‌ها همچنین میزان C-reactive protei- را افزایش داده که آن‌هم به‌نوبه خود موجب بروز التهاب می‌شود.

محققان با بررسی بیش از 970 فرد و مطالعه عادات غذایی آن‌ها از یک ‌طرف و بروز علائم تنفس در ایشان در مدت بیش از بیست سال نشان دادند، در آن‌هایی که هر هفته کمتر از یک‌بار گوشت فرآوری شده مصرف می‌کنند شدت علائم آسم 14 درصد افزایش پیدا می‌کند و در آن‌هایی که بیش از دو و نیم وعده در هفته مصرف می‌کنند احتمال شدت یافتن علائم آسم به بیش از 20 درصد افزایش پیدا می‌کند.

در کل مشخص شد شدت علائم آسم در آن‌هایی که بیشترین میزان از گوشت‌های فرآوری شده را مصرف می‌کنند 76 درصد بیش از آن‌هایی است که کمترین میزان مصرف را دارند.سپید
منبع: Medscape

نظرات بینندگان