این ساندویچ را می توانید در زمانی کوتاه در خانه درست کرده و از طعم عالی آن در کنار خانواده لذت ببرید. برای یادگیری نحوه پخت آن با ما همراه باشید.
  	 	
به گزارش شفا آنلاین:مواد لازم :-     ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بوقلمون
 -     یک سوم پیمانه پیاز قرمز خرد شده
 -     ۱ عدد فلفل هالوپینو خرد شده
 -     ۱ قاشق چایخوری نمک
 -     نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
 -     ۱ قاشق چایخوری فلفل کاین
 -     ۱٫۵ قاشق چایخوری زیره سبز
 -     ۱ قاشق چایخوری پاپریکا دودی
 -     ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
 
تاپینگ:-     نان همبرگر کنجدی
 -     کاهوی خرد شده
 -     گوجه فرنگی ورقه ای
 -     پنیر ورقه ای
 -     آووکادو (اختیاری)
 
مایونز فلفلی:-     نصف پیمانه سس مایونز
 -     ۲ قاشق غذاخوری ترشی فلفل له شده
 -     نصف یک عدد لیموترش
 
  
طرز تهیه:1-گوشت چرخ کرده بوقلمون، فلفل هالوپینو و ادویه را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
2- یک کاسه آب در کنار دست خود بگذارید و دست هایتان را خیس کرده و ۴ گلوله بزرگ از مواد در دست درست کنید.
 3-سطح آن ها را تخت کنید تا شکل همبرگر به خود بگیرند.
4- ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی را درون تابه داغ کنید.
5- برگرهای بوقلمون را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه برای هر طرف سرخ کنید تا کاملا پخته و سطح آن ها طلایی شود.
6-
 برای درست کردن ساندویچ، روی سطح داخلی نان یک لایه از سس مایونز فلفلی 
بریزید و به ترتیب کاهو، گوجه فرنگی و برگر را بگذارید و در صورت تمایل می 
توانید روی آن یک برش آووکادو نیز بگذارید.