در این روزهای سرد آخر سال، باید سعی کنید غذاها و خوراکی های گرم بخورید. در این مطلب طرز تهیه کیکی را به شما آموزش می دهیم که در آن از گردو و خرما استفاده شده است.

شفا آنلاین:در
این روزهای سرد آخر سال، باید سعی کنید غذاها و خوراکی های گرم بخورید. در
این مطلب طرز تهیه کیکی را به شما آموزش می دهیم که در آن از گردو و خرما
استفاده شده است.
به گزارش شفا آنلاین:مواد لازم: خرما 1 کیلوگرم
گردو خرد شده 1 کیلوگرم
شکر 3/4 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
آرد 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
طرز تهیه:
1-فر را تا 150 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب گرد تو خالی را حاضر و با کره چرب کنید.
2-خرماها
را هسته گیری کنید و سپس آنها را با چاقو خرد کنید. می توانید در این
دستور کیک از چیپس های خرما هم استفاده کنید. آنها را همراه با خرده های
گردو، آرد، شکر و بیکینگ پودر مخلوط کنید و خوب بهم بزنید.
3-تخم
مرغها را در ظرف جداگانه بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید. زرده
ها را به مخلوط کیک اضافه کنید و هم بزنید. سفیده ها را جداگانه باهمزن هم
بزنید تا خوب کف کند و در ظرف تکان نخورد. سپس آن را نیز به مواد کیک اضافه
کنید.
4-مواد کیک را در
داخل قالب کیک بریزید و به مدت 90 دقیقه در فر قرار دهید تا خوب پخته شود.
پس از این مدت به کیک 10 دقیقه استراحت دهید و سپس آن را با مقداری مربا و
یا خامه تزئین کرده و سرو کنید.