ریحان در ایران و افغانستان یافت می شود، اظهار داشت: ویتامین A و C موجود در ریحان باعث بهبود قلب، دستگاه گوارشی و عفونت دهان و دندان می شود.
  	 	
شفا آنلاین:یک پژوهشگر طب سنتی گفت: مصرف ریحان به همراه چای در فصل زمستان بیماری های تنفسی و سرماخوردگی را کاهش می دهد.
     	به گزارش 
شفا آنلاین:میلاد خادم پژوهشگر طب سنتی 
 با
 اشاره به اینکه گیاه ریحان از گلهای کوچک به رنگ های سفید، بنفش و قرمز 
تشکیل شده، گفت: برای کاهش بیماری های عفونی و خونی از این گیاه به عنوان 
سبزی و دمنوش استفاده کنید.
وی با بیان اینکه 
ریحان در ایران و افغانستان یافت می شود، اظهار داشت: ویتامین A و C موجود 
در ریحان باعث بهبود قلب، دستگاه گوارشی و عفونت دهان و دندان می شود.
این
 پژوهشگر طب سنتی با اعلام اینکه سبزینه موجود در ریحان باعث از بین رفتن 
بوی دهان می شود، تاکید کرد: مصرف آب ریحان در درمان نیش حشرات، برونشیت، 
عوارض پوستی و چشمی تاثیر بسزایی دارد.
خادم به 
تاثیر مصرف ریحان همراه با چای در هوای سرد بر کاهش سرماخوردگی اشاره کرد و
 افزود: استفاده از این گیاه دارویی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن، مفاصل 
استخوانی و هضم غذا می شود و در بیماران دیابتی، غلظت خون را کاهش می دهند.
وی
 با اشاره به تاثیر ریحان بر خواب بیان کرد: خاصیت ضد اسپاسمی این گیاه 
خستگی افراد را برطرف می کند و مصرف یک لیوان دمکرده ریحان قبل از خواب 
باعث کاهش استرس و بی خوابی می شود.
این پژوهشگر 
طب سنتی با بیان اینکه استفاده از برگ ریحان تاثیر زیادی بر افزایش شیر 
مادر دارد، تصریح کرد: مصرف دمکرده ریحان عوارضی مانند تشنج، سردرد، سرگیجه
 و نفخ معده را بهبود می بخشد.جوان آنلاین