شفا آنلاین:«سگی با صورت انسان»؛ این تیتری بود که روی برخی از مجلات آمریکایی نقش
بست. این خبر درباره پیدا شدن یک سگ با چهره ای خاص و عجیب توسط مؤسسه
حمایت و نگهداری از حیوانات گمشده بود. کارکنان این مؤسسه با نام «هوموارد
باوند» با پیدا کردن سگ شگفت انگیز، نام «تونیک» را بر روی او گذاشتند.به گزارش شفا آنلاین:تونیک چهره ای کاملا شبیه انسان ندارد، اما چیزی که درباره او تعجب برانگیز است، خطوط و حالات چهره اوست که به راحتی می توان غم، نگرانی و خوشحالی را از آن حدس زد. این سگ عجیب آمیزه ای از دو نژاد «شیتزو» و «پودل» است.
پرسشی که علاقه مندان به این سگ می پرسند، این است که عاقبت او چه خواهد شد؟! آیا او همچنان برای بهبود در مرکز بازپروری و نگهداری حیوانات باقی خواهد ماند یا او را به خانواده ای خواهند فروخت؟
تونیک منزوی و غیر اجتماعی است و علاقه ای به حضور در جمع ندارد، به طوری که به نظر می رسد او درباره چهره خاص و عجیبش به نوعی آگاهی دارد.
مسئولان مرکز نگهداری حیوانات گفته اند، سگ را فقط به خانواده ای خواهند سپرد که فرزندی نداشته باشند زیرا چهره سگ ممکن است باعث ترس و وحشت کودکان شود.