شفا آنلاین: این فصل مملو از کدوحلوایی است که اتفاقا خواص 
بسیاری هم دارد، از این رو شاید بد نباشد برای وعده های غذایی خود از این 
ماده خوراکی استفاده کرده و در روزهای سرد پاییز و زمستان غذاهای متنوعی 
تهیه کنید.
 
به گزارش شفا آنلاین:مواد لازم:-     ۲ پیمانه آرد
 -     سه چهارم پیمانه شکر
 -     ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
 -     ۲ قاشق چایخوری ادویه پای کدو حلوایی*
 -     ۲ قاشق چایخوری نمک
 -     ۱ ¼ پیمانه پوره کدو حلوائی
 -     ۱ عدد تخم مرغ
 -     ۲ قاشق غذاخوری کره آب شده
 -     روغن سرخ کردنی
 
برای روکش:-     سه چهارم پیمانه شکر
 -     ۳ قاشق غذاخوری ادویه پای کدو حلوائی
 
  
 
طرز تهیه:
1. در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، بیکینگ پودر، ادویه پای کدو حلوائی و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
2. در یک کاسه دیگر، پوره کدو حلوائی، تخم مرغ و کره را با هم مخلوط کنید.
3. سپس محتویات هر دو کاسه را به هم اضافه کرده و هم بزنید.
 
4. درون یک قابلمه متوسط، روغن سرخ کردنی ریخته و بگذارید تا دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم شود.
5. در این فاصله، به اندازه یک گردو از مواد را برداشته و در دست قلقلی کرده و سپس به مدت ۴ تا ۵ دقیقه درون روغن سرخ نمایید.
 
6. پس از طلایی شئن مواد، آنها را از روغن کشیده و روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
7. در آخر نیز، در یک کاسه کوچک، ادویه پای کدو حلوائی و شکر را با هم مخلوط کرده و قلقلی های کدوحلوائی را درون آن بغلتانید.
نکته: برای
 تهیه ادویه مخصوص پای کدو حلوائی لازم است ۲ قاشق غذاخوری دارچین، ۱ قاشق 
غذاخوری زنجبیل، ۱ قاشق غذاخوری جوز هندی و نصف قاشق غذاخوری میخک را با 
یکدیگر مخلوط کنید.