شفا آنلاین>سلامت>یک کارشناس گیاهان دارویی گفت: برای داشتن فرزندانی سالم باید در هفته های اولیه و پایانی بارداری از خوردن غذاهایی که خطر نقایص جنینی را در پی دارند جلوگیری کرد.
  	 	
به گزارش شفا آنلاین،فائزه سادات بحری کارشناس گیاهان دارویی گفت:
 زنان در ماه های اول و آخر بارداری که زمان مهمی محسوب میشود، باید توجه 
خاصی به اثرات منفی بعضی از غذاها بر روی جنین داشته باشند. 
این
 کارشناس گیاهان دارویی خوردن نان برشته و آش شورباهای ساده و نه چندان تند
 را به زنان باردار توصیه کرد و گفت: اسید فولیک، مرکبات، سبزیجات دارای 
برگ های سبز تیره و حبوبات از منابع عمده مصرفی مورد نیاز زنان باردار است.
وی
 تصریح کرد: مصرف غذاهای دارای طعم بسيار تلخ، تيز، تند و همچنین استشمام 
بوهای تند و قوی، نوشيدن آب بسيار سرد يا داغ به صورت مكرر، خوردن غذاها با
 طبيعت بسيار گرم و یا سرد ممنوع است.
بحری مصرف 
گوشت هایی که بطور کامل پخته نشده اند را برای زنان باردار نامناسب خواند و
 افزود: برخی غذاهای دریایی و ماهی هایی که میزان فلزات سنگین آن مانند سرب
 و جیوه بالا است بر روی جنین تاثیر منفی میگذارد.
این
 کارشناس گیاهان دارویی عنوان کرد: خوردن غذاهای چرب و نفاخ مانند نخود، 
لوبیا، کلم، کرفس و همچنین سرکه و سیاهدانه ممکن است باعث سقط جنین شود.
وی
 افزود: مصرف اکثر گیاهان دارویی به علت خاصیت بازدارندگی در دوران بارداری
 ممنوع است و نباید به صورت سر خود از این داروها استفاده شود.