احتمالا از آجیل عیدتان هنوز مقداری باقی مانده است. اگر در آجیل تان بادام زمینی هم داشتید، آنها را جدا کنید و در تهیه این بیسکویت خوشمزه استفاده شان کنید.
کد خبر: ۱۴۷۳۲۸
تاریخ: ۱۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۰
- آرد (الک شده): 200 گرم
- کره: 150 گرم
- پودر قند: 100 گرم
- زرده تخم مرغ: 1 عدد
- پودر کاستارد: 2 ق س
- بیکینگ پودر: یک هشتم ق چ
مواد مورد نیاز رویه:
- کره: 100 گرم
- خامه: 50 میلی لیتر
- بادام زمینی: 150 گرم
- شکر قهوه ای: 100 گرم
- شربت طلایی: 1 ق س
روش پخت:
1- داخل کاسه ای کره، پودر قند و زرده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
2-
آرد، پودر کاستارد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید، سپس به مخلوط
کره و زرده تخم مرغ افزوده و به وسیله انگشت مخلوط کنید تا به صورت خمیر
درآید.
3- با
استفاده از وردنه ای خمیر را روی سطح صاف باز کرده و کف قالب مربعی شکل به
ابعاد 22 سانتی متری پهن کنید. بعد با استفاده از چنگالی سوراخ هایی روی آن
ایجاد کنید.
4- قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
5- قالب را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.
6-
برای تهیه رویه بیسکویت؛ شکر قهوه ای، شربت طلایی، کره و خامه را داخل
کاسه ای مخلوط کرده و به مدت 3 دقیقه روی حرارت بکذارید تا بجوشد. بعد
بادام زمینی را به آن افزوده و از روی حرارت بردارید.
7- مواد رویه را روی بیسکویت بریزید و مجدد در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 5 دقیقه قرار دهید.
برای تهیه شربت طلایی:
1.
100 گرم شکر را داخل قابلمه ای بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.
سپس 2 قاش سوپخوری آب روی آن بریزید و آن را مداوم هم بزنید تا شکر ذوب
شده و کاراملی رنگ شود. بعد به تدریج 3 پیمانه آب جوش به آن افزوده و
بگذارید تا یکنواخت شود. سپس 400 گرم شکر را به آن افزوده و آن قدر هم
بزنید تا شکر و آب حل و شربت غلیظ شود.
2.
1 عدد لیموترش را به چهار قسمت تقسیم کنید و دو قسمت آن را درون قابلمه
حاوی مواد بیندازید. بعد بهمدت 45 دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید تا
جابیفتد. سپس لیمو را درآورده، آن را از صافی رد کنید و درون ششه ای
بریزید. این شربت در جای خنک قابل نگهداری می باشد (این شربت در کشورهای
اروپایی و آمریکایی به صورت صنعتی تولید می شود.) به عبارتی دیگر شربت
طلایی، یک مایه غلیظ است که از شکر درست می شود. این مایه رنگ کهربایی دارد
و جایگزین مناسبی برای عسل است.