شفا آنلاین:یک متخصص تغذیه و رژیمهای درمانی گفت: کمبود آهن بر روی ریزش مو و نیز سفید شدن آن تاثیر گذار است.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر یحیی پاسدار ژنتیک را عامل اصلی ریزش مو در افراد عنوان کرد و اظهار داشت: در کنار این عامل، عواملی مانند استرس و تغذیه نیز می توانند بسیار تاثیرگذار باشد.
این متخصص تغذیه معتقد است: یک تغذیه سالم که در آن همه گروههای غذایی شامل گوشت، لبنیات، میوه و سایر مواد غذایی به طور مناسبی مصرف شوند می توانند به رشد و تقویت موهای سر کمک کنند.
پاسدار، مصرف غذاهای پروتئینی به ویژه پروتئینهای حیوانی و منابع دریایی مانند ماهی و میگو را برای تقویت ریشه مو بسیار مناسب دانست.
به گفته این متخصص تغذیه مصرف گوشت قرمز و گوشت مرغ چنانچه هورمون در آن استفاده نشده باشد می تواند اثر تقویتی بر روی موها داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: استفاده از مرغ هایی که هورمون به آنها تزریق شده است، موجب ریزش مو شده و در زنان و مردان اثرات متفاوتی خواهد داشت.
به گفته پاسدار این هورمونها در زنان موجب ریزش موی سر و روییدن موهای زائد بر روی پوست صورت آنها خواهد شد.
این متخصص تغذیه و رژیم های درمانی با اشاره به تاثیر کمبود آهن بر روی ریزش مو و نیز سفید شدن آن، خاطرنشان کرد: منابع پروتئینی حیوانی منبع خوبی برای تامین آهن و تقویت ریشه موها هستند.
وی به مطالعات اخیر درباره رابطه میان مصرف زیاد نمک و جذب کم آهن اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به این رابطه افزایش مصرف نمک موجب ریزش مو خواهد شد.
پاسدار همچنین به تاثیر شویندههای سر در ریزش مو اشاره کرد و گفت: چنانچه شویندههای سر به طور مناسبی انتخاب نشوند می توانند موجب ریزش مو در افراد شوند.