وی گفت: از نظر توسعه زیرساخت ها به ویژه در حوزه سلامت، آنگونه که مورد انتظار بوده، عمل نشده و امکانات و مراکز بهداشتی و درمانی استان نیز عمدتا مربوط به دوران پیش از انقلاب است.
هاشمی افزود: تعداد تحت بیمارستانی موجود در استان قزوین 50 درصد کمتر از میانگین کشوری است به گونه ای که در این استان، به ازاء هر هزار نفر 0.9 تخت وجود دارد در حالی که همین میزان در کشور بین 1.2 تا 1.7 و در کشوری مانند ترکیه 2.6 است.
وزیر بهداشت مشکل تخت های بیمارستانی استان قزوین را فرسودگی آنها دانست و یادآور شد: برخی از بیمارستانها ساختار بیمارستانی ندارند و امیدواریم با اجرای طرح تحول سلامت این وضعیت بهتر شود.
هاشمی به شرایط دشوار دولت برای تأمین بودجه اشاره کرد و گفت: مسوولان محلی و استانی حتما باید در این راه به وزارت بهداشت کمک کنند و بخشی از وظایف خود را توسعه خدمات به ویژه در بخش سلامت بدانند. وظیفه دولت و حاکمیت فراهم آوردن امکانت بهداشتی و درمانی است اما بخش خصوصی نیز می تواند دراین راه کمک های زیادی کند چرا که امکانات بخش دولتی به تنهایی نمی تواند رضایتمندی کامل مردم را تأمین کند.
وزیر بهداشت افزود: اقدامات بسیار ارزشمندی در قالب طرح تحول سلامت انجام شده و مردم نیز از این بابت از ما قدردانی می کردند همچنین مراجعات مردمی به نمایندگان مجلس و ائمه جمعه نسبت به گذشته بسیار کاهش یافته ضمن اینکه پایگاه ها و خانه ها بهداشت زیادی ساخته شده و به حاشیه نشینان شهری و از جمله قزوین، خدمات مناسبی ارائه شده است.