شفا آنلاین>تغذیه>این دمنوش از نوشیدنیهای بسیار گوارا، خوشبو، خوشرنگ و مفید برای همه فصول است. قلب، معده و اعصاب را تقویت میکند.
به گزارش شفا آنلاین،این دمنوش از نوشیدنیهای بسیار گوارا، خوشبو، خوشرنگ و مفید برای همه
فصول است. قلب، معده و اعصاب را تقویت میکند. برای تهیه این نوشیدنی ابتدا
لازم است به را به طریق زیر آماده کنید:
مواد لازم- 1 ق س به خشک
- 1 لیوان آب جوش
- 1 ق چ زعفران آب کرده
- 2 عدد هل سبز درسته
- 1 عدد چوب دارچین
- به میزان لازم نبات یا شکر
طرز تهیه:1.
به را خوب بشویید تا پرزهایش برود و با رنده درشت فلزی رنده کنید، سپس روی
وسیله گرمازا با حرارت ملایم مثل شوفاژ خشک کنید. پسازاینکه کاملا خشک و
شکننده شد، در یک تابه چدنی داغ شده آن را بو دهید تا رنگ به قهوهای شود،
سپس بگذارید خنک شود و درون ظرف شیشهای در یخچال نگهداری کنید. 2.
یک قاشق غذاخوری از به خشک را به همراه هل و دارچین در یک لیوان آب جوش
درون قوری چینی بریزید و بگذارید به مدت 20 دقیقه روی بخار آب دم بکشد، سپس
آن را صاف کرده و یک قاشق چایخوری زعفران آب کرده اضافه کنید. اگر به
شیرین باشد، نیازی به اضافه کردن نبات یا شکر نیست. در صورت تمایل شیرین
کنید.