شفا آنلاین>سلامت>مصرف جوانهها به صورت خام فواید آنها را دو برابر میکند و در تغذیهی سلولهای مغزی بسیار مفید است.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر اسلام درخشانپور متخصص طب سنتی عنوان
کرد: جوانههایی از جمله جوانه گندم، ماش، عدس و نخود فواید بسیاری دارند،
چرا که زمانی که به صورت جوانه هستند خصوصیاتی که در حبوبات وجود دارد که
چند برابر در خود دارند. از جمله باعث شادابی پوست و سلولهای بدن میشوند.
وی
افزود: جوانه به دلیل این که به صورت سبزیجات وجود دارند، حالتی تازه و
شاداب پیدا میکند که سرشار از ویتامینها و پروتئینهای لازم جهت انرژی
سلولهای بدن میباشند.
دکتر
درخشانپور خاطرنشان کرد: علاوه بر مصرف دانههایی همچون فندق، گردو، بادام
و پسته توصیه میشود که برای تقویت سلولهای مغز از جوانهها آن هم به
صورت خام استفاده شود. چرا که جوانههایی از جمله گندم و ماش و نخود، علاوه
بر تأثیرات مفیدی که بر روی غدد، کبد و سلولهای خونی میگذارند و خون را
شفاف کرده و باعث زلال و تصفیه شدن آن میشوند، موجب انرژی کافی برای
فعالیتهای سلولهای مغزی میگردند چرا که منبع غنی پروتئین ویتامینهای
لازم برای شادابی و بهبود عملکرد سلولهای کبدی، خونی و همچنین مغز
میباشند. به همین دلیل است که خوردن جوانهها به حرکت راحت و سریع خون در
بدن و رسیدن آن به مغز و تقویت و تغذیهی سلولهای مغزی کمک کرده و علاوه
بر این که موجب تندرستی و زیبایی پوست میشود حافظه را نیز تقویت کرده و
تمرکز را افزایش میدهد.
وی
در پایان عنوان کرد: بهترین روش تغذیه از این جوانهها این است که در هر
مصرف روزانه، 2 الی 3 قاشق جوانه را بر روی سالاد ریخته و به همراه روغن
زیتون و لیمو ترش تازه مصرف کنیم و سعی کنیم هر بار جوانهی مصرفی خود را
عوض کنیم.yjc