وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین راه های رسیدن به رشد 8 درصدی اقتصاد کشور ایجاد فرصت برای سرمایه گذاری های خارجی است، افزود : برهمین اساس دولت باید زیرساخت های لازم را در این خصوص فراهم کند.
وی ایجاد تحرک و انگیزه برای جذب سرمایه گذاری های خارجی را بسیار ضروری دانست و افزود : برهمین اساس دولت درنظر گرفته است با استفاده از ظرفیت تضمینی که در سازمانهای تامین اجتماعی و بازنشستگی وجود دارد گامهای مهمی را برای جذب سرمایه گذاری های خارجی بردارد.
دکتر ربیعی به اهمیت ارائه خدمات فنی و مهندسی برای رشد اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت : همچنین سرمایه گذاری مقرون به صرفه در برخی کشورها که بازارهای خوبی دارند از دیگر برنامه هایی هستند که نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور باید زمینه اجرایی شدن آن را فراهم کنند .
وی تاکید کرد: البته این برنامه در صورتی باید دنبال شود که دانش ایرانی به این کشورها منتقل شود .
دکتر ربیعی از آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری با شرکت های سرمایه گذار که مقدمات آن را سفیران خارج از کشور فراهم می کنند خبر داد و افزود: هم اکنون برخی از شرکت های خارجی تولید کننده دارو برای مشارکت در این حوزه و انتقال دانش داروی ایران به کشور خود اعلام همکاری کردهاند.
وی گفت: علاوه بر این برخی شرکتهای خارجی برای سرمایه گذاری در بخش های پتروشیمی، مخابراتی و فولاد نیز اعلام آمادگی کردهاند.
آشنایی سفیران و نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور با ظرفیتهای اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مهمترین اهداف برگزاری این نشست اعلام شد.
در این نشست مشترک تعدادی از سفیران جمهوری اسلامی ایران در کشورهای هندوستان ، اردن ، افریقای جنوبی ، چک و ترکیه به طرح مسائل خود در حوزه های اقتصادی پرداختند.
دسترس بودن اطلاعات مربوط به شرکت های اقتصادی ایرانی و ظرفیت های موجود
در این شرکت ها، انجام به موقع تعهدات در قبال شرکتهای خارجی از مهمترین
دغدغههای سفیران جمهوری اسلامی ایران بود که در این جلسه مطرح شد.