به گزارش شفا آنلاین : داریوش ارجمند، پیشکسوت سینما و تلویزیون در نشست خبری هفتمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور اظهار داشت: دو پدیده ورزش و هنر در دانشگاههای دنیا مورد توجه قرار گرفته و به دلیل اینکه ذهن و نگاه جوان متفاوت است و فرصتی به شمار میرود باید بتوان در جهت رشد هنری آنها گام برداشت.
وی با اشاره به اینکه جمع جوانان مرکز یارگیری سیاستگذاران ورزشکاران و ... در دنیا است گفت: این افراد در تلاش هستند تا از این جمعهای جوان و دانشجویی بهرهمند شوند. دانشگاه مأمن جوانان است که با فرهنگ و آداب مختلف در دانشگاه دور هم جمع شدهاند.
این پیشکسوت سینما و تلویزیون دانشجویان دانشکدههای پزشکی کمتر با روح و دل انسانها سرو کار دارند و ارتباط آنها با جسم افراد است بنابراین باید به مسئله ادبیات و جایگاه آن در میان این دانشجویان توجه داشت.
داریوش ارجمند بیان داشت: حتی دانشمندان نیز حرفهای خود را در قالب ادبیات مطرح کردند. پرداختن به روح و روان انسانها اندازه ندارد و تشریحی نمیتوان آن را توضیح داد.
وی ضمن انتقاد نسبت به این مسئله که کتاب اخلاقی در دوران جدید نداریم، گفت: تهیه کتب مدون درباره اخلاق تاریخی جهت ارائه به جوانان نیاز است در اخلاقیات دچار بیماری هستیم و این موضوع از سبقت هنگام رانندگی، اعتیاد و مسائل فراتر از آن مشخص است.
این پیشکسوت سینما و تلویزیون با تأکید بر اینکه اخلاق بهداشتیترین روش زندگی است گفت: این مسئله باید مورد توجه در جامعه قرار گیرد.
ارجمند ادامه داد: انسان در زندگی 5 دستاورد علم، فلسفه، هنر، مذهب و عرفان را دارد و باید برای اینکه بدانیم چگونه زندگی کنیم لازم است به چراییهای آفرینش انسان توجه کنیم.
وی هنر را همه دستاوردهای بشر برشمرد و گفت: انسان دنیای خود را با هنر بیان میکند و هنر تنها پدیدهای است که همراه زیبا شناسی قرار دارد و هنر در دانشگاههای علوم پزشکی، جامعه، خانواده و ... مورد نیاز است.