علی اصل دستیار تخصصی طب سنتی عنوان کرد: گرمی و خشکی گوشت شتر بیشتر از گوشت گوسفند و گاو است، همچنین گوشت شتربچه کمتر از دو سال بهتر است.
وی افزود: گوشت شتر تقویتکننده نیروی جنسی و مقوی اعضای بدن است. این گوشت غلیظ و سنگین است و مصرف آن بدون مصلح موجب تولید خون سوداوی و غلیظ میشود. مصلح گوشت شتر پختن کامل آن همراه نمک و شوید است، البته بهتر است فلفل وزیره نیز هنگام پخت به آن اضافه شود.
علی اصل گفت: گوشت بز نسبت به گوشت گوسفند گرمی و تری کمتری دارد، همچنین ارزش غذایی آن از گوشت گوسفند کمتر است.
ــ خون تولید شده ناشی از مصرف گوشت گوسفند غلیظتر و گرمتر از خون تولید شده از مصرف گوشت بز است.
ــ گوشت بز برای بدنهای گرم و افرادی که فعالیت کمتری دارند, مناسبتر است.
ــ گوشت بز نسبت به گوشت گوسفند زودهضمتر است، البته گوشت بز ماده و بیش از یکساله خوب نیست.