کد خبر: ۷۷۵۵۹
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۲ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۴ - 2015September 18
شفا آنلاین>تغذیه>خوردن سوشي راهي عالي براي سالم ماندن قلب و دريافت موادمغذي ماهي است.
به گزارش شفا آنلاین،سوشي يک غذاي ژاپني است که شامل برنج پخته‌شده با چاشني سرکه، چندين گونه خوراک دريايي (معمولا خام) و سبزي‌ها و گاهي ميوه‌هاي حاره‌اي با آرايش‌هاي متفاوت است که به‌صورت سرد خورده مي‌شود.

اين نكات را براي خوردن سوشي به‌طور سالم رعايت كنيد:

vسوشي‌ ساده مانند نيگري (ماهي روي بستري از برنج) را انتخاب کنيد. براي دريافت موادمغذي متنوع‌تر از ماهي‌هاي متنوع استفاده کنيد.

? رستوران سوشي را انتخاب کنيد که مقدار زيادي ماهي و مقدار کمتري برنج به کار مي‌برد،‌ و نه برعکس.

? به‌عنوان اپتايزر (اشتهاآور) از سالاد جلبک دريايي يا edamame (لوبياي سويا) استفاده کنيد که باعث افزوده شدن ويتامين‌هاي B به رژيم غذايي‌تان مي‌شوند.

vرول‌هاي پرشده با سبزي و ماهي را انتخاب کنيد و از رول‌هاي حاوي مايونز، سس‌ها، پنير خامه‌اي، يا مواد سرخ‌شده پرهيز کنيد.

vسس سوياي کم‌نمک انتخاب کنيد که ميزان سديم آن نصف سس سوياي معمولي است (هر قاشق چاي‌خوري نمک 600 ميلي‌گرم سديم دارد) يا اصولا سس سويا را انتخاب نکنيد.

vاگر زن هستيد، براي کاهش وزن مراقب کالري‌هاي دريافتي‌تان هستيد، حداکثر در يک وعده غذايي 6 قطعه سوشي نيگري يا ماکي بخوريد.

vاگر مرد هستيد و مراقب کالري‌هاي دريافتي‌تان هستيد، حداکثر در يک وعده غذايي 9 سوشي نگيري يا ماکي بخوريد.

vبه‌جاي برنج سنتي سفيد، برنج قهوه‌اي سفارش دهيد تا فيبرهاي غذايي هم دريافت کنيد.

vزنان باردار بايد از خوردن ماهي خام پرهيز کنند.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: