خواص گوشت شتر
علی اصل دستیار تخصصی طب سنتی عنوان کرد: گرمی و خشکی گوشت شتر بیشتر از
گوشت گوسفند و گاو است همچنین گوشت شتر بچه کمتر از دو سال بهتر است.
وی افزود: گوشت شتر تقویت کننده نیروی جنسی بوده و مقوی اعضاء بدن است و باید گفت که گوشت آن غلیظ بوده و سنگین است و مصرف آن بدون مصلح موجب تولید خون سوداوی و غلیظ میکند. همچنین مصلح گوشت شتر پختن کامل آن همراه نمک و شوید است البته بهتر است فلفل و زیره نیز اضافه شود.
خواص گوشت بز(مَعز)
به گفته وی گوشت بز گرمی و تری آن کمتر از گوشت گوسفند است همچنین ارزش غذایی آن نیز کمتر از گوشت گوسفند است.
-خون تولید شده ناشی از مصرف گوشت گوسفند غلیظتر و گرمتر از خون تولید شده از مصرف گوشت بز است.
-گوشت بز برای بدنهای گرم و افرادی که فعالیت کمتری دارند, مناسبتر است.
-نسبت به گوشت گوسفند زود هضم تر است و گوشت بز ماده و بیش از یک ساله خوب نیست.