شفا آنلاین>تغذیه>سبزیها با میزان متفاوتی از نظر وجود چربی و فیبر با هم مشترک هستند.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر غفارمنش متخصص تغذیه در خصوص سیر بنفش گفت: سیر شامل انواعی از
ویتامینها و آنتی اکسیدانهاست و در جلوگیری از تشکیل لختههای خونی مؤثر
است.وی درباره سبزیهای تابستانی گفت: تمام گیاهان معطر مانند نعناع و
ریحان که بوی نافذی دارند ضد نفخ و ضد میکروب هستند و گیاهی ماند مرزه
خاصیت ضد میکروبی بالایی دارد و به دلیل مزه تند خود، مصرف تازه آن چندان
مرسوم نیست و با کنترل تعریق به عنوان ضد تشنگی استفاده خواهد شد.غفارمنش
درباره تربچه نیز گفت: ترب دارای مواد گوگرددار است که به همین علت خاصیت
عفونتزدایی زیادی از معده دارد و با داشتن ویتامین C، به جذب آهن در بدن
کمک شایانی میکند.وی در پایان خاطرنشان کرد: در گذشتهای نه چندان
دور، سفرههای ما ایرانیها مملو از سبزیها بود که با غذا خورده میشد و
جلوگیری از بسیاری بیماریهای رایج امروزه را میکرد، ولی متأسفانه در حال
حاضر، با گسترش فست و فود و غذاهای آماده، به تدریج مصرف سبزیجات از
سفرههای رخت بربست و اگر راهی برای ورود دوباره سبزیها به سفرههایمان
پیش بینی نشود، شاید با مشکلات زیادی دست به گریبان شویم.