کد خبر: ۷۲۷۶۳
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۰ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۴ - 2015August 13
شفا آنلاین>تغذیه>طرفداران غذاهای سرخ شده و گوشتی همراه با نوشیدنی‌های قنددار 56 درصد بیشتر از کسانی که سبک‌های غذایی دیگری دارند، با خطر ابتلا به بیمار‌ی‌های قلبی عروقی مواجهند.
به گزارش شفا آنلاین،این مطالعه که نتیجه آن در مجله انجمن قلب آمریکا American Heart Association منتشر شد به مدت شش سال روی 17418 آمریکایی بالای 45 سال انجام شد.
مصرف کنندگان این نوع رژیم غذایی شامل مرغ سرخ شده، سیب‌زمینی سرخ‌شده، گوشت قرمز، بیکن و ژامبون که مختص جنوب آمریکاست در بین چهار سبک پخت و پز که در این مطالعه مورد بررسی قرار گرفت، با خطر فزاینده ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی مواجه هستند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، جیمز شیکانی متخصص بیماری‌های همه‌گیر و استاد دانشگاه آلاباما که بانی اصلی این تحقیق است، اعلام کرد: «از هر جنسیت و نژادی که باشید و هر کجا که زندگی کنید، اگر مرتب غذاهای سبک جنوب (غذاهای سرخ کردنی و گوشتی) بخورید باید بدانید که با خطر فزاینده ابتلا به بیماری‌های قبلی - عروقی مواجه هستید و باید تلاش کنید عادت‌های غذایی خود را تغییر دهید».
یکی دیگر از رژیم‌هایی که در این مطالعه مورد بررسی قرار گرفت رژیم سرشار از سبزیجات، میوه‌ها، غلات، ماست و گوشت سفید (مرغ و ماهی) بود.
سومین گروه بررسی شده غذاهای سرشار از مواد قندی دسرها، انواع شکلات و شیرینی‌ها بود.
چهارمین گرایش غذایی که مورد بررسی قرار گرفت رژیم موسوم به «الکل و سالاد» بود که در آن افراد در کنار خوردن سبزیجات، گوجه فرنگی و کاهو، مقادیر قابل توجهی نوشیدنی‌های الکلی مصرف می کردند.
از شرکت‌کنندگان تلفنی در مورد سبک غذا خوردن و مقدار متوسط مصرف هر ماده غذایی در دوازده ماه گذشته سؤال می شد. سپس از آنها آزمایش گرفته شد.
بیماری‌های قبلی عروقی نخستین علت مرگ و میر در جهان است. در آمریکا 735 هزار نفر هر سال دچار سکته قلبی می شوند و 120 هزار نفر به سبب آن جان خود را از دست می دهند.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: