کد خبر: ۷۲۴۵۲
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۵ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - 2015August 08
شفا آنلاین>سلامت>به جاي هلو از كمپوت هلو هم مي‌توانيد استفاده كنيد

به گزارش شفا آنلاین، معمولا از هلو برای درست کردن دسرها و کیک های تابستانی استفاده می شود. ولی این بار با هلو یک خورش متفاوت آموزش داده ایم. خورشی که فکرش را هم نمی توانید بکنید چقدر خوشمزه و هیجان انگیزاست.

 

مواد لازم: براي 5 تا 6 نفر

    5 عدد هلو
    2 عدد ران مرغ
    1 عدد سينه مرغ
    1 پيمانه روغن
    به میزان لازم نمك
    2 /1 پیمانه پياز ريز شده
    4 ق س  آب ليموی تازه
    1 ق س آرد
    1 ق س زعفران حل شده
    6-5 عدد  آلو بخارا بدون هسته
     1 ق م شکر


طرز تهیه:

1. تكه‌هاي مرغ را شسته و پوست شان را جدا و آنها را نصف كنيد. سپس با 2 قاشق سوپخوري روغن و 2/1 قاشق مرباخوري نمك مرغ را مزه دار کرده و به مدت 1 ساعت در يخچال قرار دهيد.

 

2. پياز را با 3 قاشق سوپخوري روغن تفت داده تا طلايي شود. تكه‌هاي مرغ را اضافه کرده و آنها را تفت دهید. کمی آب گرم اضافه کنید تا روي سطح مرغ را بگيرد و بگذاريد بپزد.

 

3. آب لیموی تازه، شكر و زعفران را به خورش اضافه کنید. آرد را در یک کاسه با 3 قاشق آب سرد حل کنید، سپس آن را به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش کمی جا بیفتد. در این زمان آلو بخاراها را بشویید و آنها را به مدت 15 دقیقه داخل آب جوش خیس کنید، سپس به خورش اضافه کنید.

 

4. هلوها را پوست گرفته، هسته آنها را در آورده و آنها را خرد کنید. هلو های خرد شده را در یک تابه با 3 قاشق سوپخوري روغن تفت دهيد تا طلايي شوند، سپس آنها را به خورش اضافه کنید تا پخته شوند ولي له نشوند. خورش را بچشید و در صورت نیاز آب لیمو و شکر بیشتری اضافه کنید. وقتی خورش آماده شد آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.

 

نکته

به جاي هلو از كمپوت هلو هم مي‌توانيد استفاده كنيد و  آب كمپوت هلو را براي پخت مرغ استفاده كنيد. در صورت استفاده از کمپوت، شكر را حذف کنید
برچسب ها: هلو ، آموزش ، نمك
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: