به گزارش شفا آنلاين،دکتر محمد فصیحیدستجردی با اشاره به اینکه خوردن آش رشته در افطار به دلیل اینکه خاصیتی سرد دارد و باعث نفخ میشود، توصیه نمیشود، اظهار داشت: «بهتر است روزهداران برای افطار غذاهای برنجی نخورند و انواع غذاهای برنجی بهخصوص همراه با خورش را برای وعده سحر تهیه و مصرف کنند تا در طول روز کمتر احساس گرسنگی کنند. ضمن اینکه باید از مصرف غذاهای گوشتی هم به دلیل اینکه باعث عطش و تشنگی در طول روزهداری میشود، در سحر پرهیز کرد.»
وی همچنین با بیان اینکه به دلیل کمآبی بدن در ایام روزهداری، یبوست شایع است، به مبتلایان به این مشکل توصیه کرد: «از خوردن چای پررنگ، غذاهای خشک و قابض مثل برنج، قهوه، رب انار، سماق، موز، نان بدون سبوس بپرهیزند و ابتدای افطار و 20 دقیقه قبل از سحری یک لیوان آب جوش با عسل یا دو قاشق غذاخوری خاکشیر را با آب گرم مخلوط و در فاصله افطار تا سحر بخورند.»
دکتر فصیحی، مدرس طب ایرانی اسلامی در نهایت گفت: «همچنین به روزهداران توصیه می شود سحرها چند قاشق شیره انگور در آب گرم حل و قبل از اذان میل کنند چون علاوه بر کاهش بوی بد دهان جلوی ضعف و سردردهای روزهداری را میگیرد.»
سلامانه