وی با بیان اینکه نظارت بر عدم استفاده از چربی های گیاهی در لبنیات همچنان ادامه خواهد داشت تصریح نمود: نیاز است آزمایشگاه های کنترل استانی هم به بحث آفلاتوکسین M۱ ورود کنند و در برنامه هایی که تدوین خواهند نمودبر افزایش مراکزی که بتوانند چربی های گیاهی را در فرآورده های لبنی شناسایی می کنند اهتمام بیش از پیش داشته باشند.
مدیرکل نظارت وارزیابی فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با ابراز خرسندی از توانمندی های موجود در آزمایشگاه های کنترل پیشنهاد داد: آزمایشگاه هایی از قطب های ۱۰ گانه مستقر شوند تا با تکیه بر آنها بتوان طرح تحول سلامت در بحث شیر را انجام داد.
مهر