به گزارش شفا آنلاين،دکتر مریم مقیمی در این باره میگوید: «بیماران مبتلا به کمخونی میتوانند در طول ماه مبارک رمضان، روزی 2 استکان شربت عسل با عسل و آب جوش تهیه و هنگام سحر و قبل از خواب شبانه آن را میل کنند. ضمن اینکه مصرف روزی 3 لیوان شربت شیره انگور رقیقشده با آب، همراه با سحری، افطاری و در نیمه شب هم برای این بیماران بسیار مفید است».
وی میافزاید که افراد مبتلا به کمخونی میتوانند در ماه رمضان برای
پیشگیری از تشدید بیماری خود، هفتهای 2 مرتبه و هر بار حدود 1.5 کیلوگرم
استخوان راسته گوسفندی را بدون گوشت و مغز حرام را بههمراه نمک، پیاز و
زردچوبه حدود 8 تا 10 ساعت بجوشانند. سپس عصاره گوشت را صاف کنند و بعد از
افطار، هنگام سحر و در نیمههای شب، هربار یک استکان از آن را گرم کنند و
بنوشند یا حتی در طبخ غذا از این عصاره مقوی کمک بگیرند.
این متخصص طب سنتی خاطرنشان میکند: «مصرف یک لیوان شیر همراه با یک قاشق
غذاخوری شیره انگور و یک قاشق مرباخوری بادام پوستکنده و آسیابشده هم
هنگام خواب یا قبل از سحر برای بیماران مبتلا به کمخونی بسیار مفید است».
مقیمی در نهایت این را هم گفت که برای پیشگیری از سردرد ناشی از کمخونی در
ماه رمضان میتوان حدود یک قاشق چایخوری پودر سبوس گندم یا برنج بهازای
هر نفر به غذای خود اضافه کنید.
سلامانه