کد خبر: ۶۵۰۶۳
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - 2015June 09
معاون بهداشتی وزیر بهداشت بیان کرد:
شفاآنلاین:سلامت>بهداشت و درمان>معاون بهداشتی وزیر بهداشت با اشاره به اینکه بودجه بهداشت با تأخیر واریز شده گفت: سال گذشته برای شبکه بهداشت روستایی 2200 میلیارد تومان و برای شبکه بهداشت شهری 2700 میلیارد تومان در نظر گرفته شد که امسال نیز همین رقم اختصاص می‌یابد.

به گزارش شفا آنلاین : علی‌اکبر سیاری در رابطه با میزان بودجه بهداشت تعیین شده در سال جاری گفت: امسال بودجه بهداشت نسبت به سال گذشته تغییری نکرده است فقط یک درصد ارزش افزوده بوده که سال گذشته از این محل 1100 میلیارد تومان به حوزه بهداشت تعلق گرفت که امسال هم در همین حد خواهد بود.

وی ادامه داد: ردیف بودجه پزشک خانواده شهری نیز سال گذشته وجود داشت که 2 هزار و 27 میلیارد تومان بود که امسال نیز این رقم تغییری نکرده است.

معاون بهداشتی وزیر بهداشت گفت: آنچه اهمیت دارد واریز به موقع این اعتبارات است این در حالی است که سال گذشته اولین پولی که از محل مالیات بر ارزش افزوده دریافت کردیم آبان ماه بود. یعنی چند ماه بعد از زمانی که برنامه‌های بهداشتی در طرح تحول سلامت کلید خورد، اولین واریزی را داشتیم.

سیاری ادامه داد: امسال باید زودتر اعتبارات برسد تا بتوانیم خدمات بهتری ارائه دهیم چرا که تأخیر در پرداخت‌ها برنامه ما را به عقب می‌اندازد. ما به دنبال ارائه خدمات بهتر و جذب نیروی بیشتر هستیم تا حقوق و دستمزد بدهیم، فضاها را تعمیر و تجهیز کنیم و محل دارو و مکمل فراهم کنیم اما زمانی تمام این خدمات به روز خواهد شد که پولش باشد.

وی در مورد دلیل تاخیر این اعتبارات گفت: دلیل تأخیر در دادن اعتبارات این نبود که اعتبارات به حوزه درمان واریز شد، بلکه روش جدیدی را پیاده کردیم که ساز و کارش مشخص نبود و معلوم نبود این پول از طریق وزارت بهداشت باید داده شود یا بیمه‌ها، وزارت اقتصاد نیز معتقد بود این پول بعد از سه ماه واریز می‌شود.

معاون بهداشتی وزیر بهداشت گفت: پیش‌بینی ما این است که امسال اعتبارات زودتر به دست ما برسد ما در این زمینه با معاونان بهداشتی دانشگاه‌های کشور برنامه‌های تدوین شده را بررسی خواهیم کرد که هر چه زودتر اجرا شوند.

سیاری در مورد کسری بودجه بهداشتی در سال گذشته گفت: ما کسری نداشتیم فقط اعتبارات دیر داده شد میزان اعتبارات در نظر گرفته شده مناسب بود چرا که با این اعتبارات توانستیم 2 هزار خانه بهداشت بسازیم، 2200 خانه بهداشت تعمیر کنیم و 1700 محل زندگی برای پزشکان بازسازی کنیم.

وی در مورد میزان اعتبارات مورد نیاز در سال جاری برای اجرای برنامه‌های بهداشتی گفت: ما برای پولی که می‌دهند می‌توانیم برنامه‌ریزی کنیم این در حالی است که پول بیشتری وجود ندارد و همان رقم سال گذشته برای شبکه بهداشت روستایی 2200 میلیارد تومان و برای شبکه بهداشت شهری 2700 میلیارد تومان در نظر گرفته شد که امسال نیز همین رقم اختصاص می‌یابد که اگر محقق شود برنامه‌هایمان به همین میزان اجرایی خواهند شد.

فارس

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: