کد خبر: ۶۳۲۶۴
تاریخ انتشار: ۰۱:۰۰ - ۰۴ خرداد ۱۳۹۴ - 2015May 25
شفا آنلاین
به گزارش شفا آنلاین - محققان دریافتند؛ فلفل بلغاری،‌هضم کربوهیدرات ها و لیپیدها (چربی) را کند می‌کند و در نتیجه، از افزایش سطح قند درخون و پیدایش توده بدنی زیاده از حد، جلوگیری می‌کند.

 به گفته دانشمندان، فلفل قرمز و زرد، فعالیت آنتی اکسیدانی بیشتری، نسبت به فلفل سبز دارد. 

متخصصان، مصرف فلفل بلغاری به شکل خام، همچنین اضافه کردن آن به سالاد، برای کنترل خطر ابتلا به دیابت و چاقی را توصیه می‌کنند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: