کد خبر: ۶۳۱۸۷
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ - 2015May 24
شفا آنلاين:جامعه پزشکی>آموزش-معاون پرستاری وزارت بهداشت ضمن تشریح اقدامات آموزشی این معاونت در حیطه پرستاری، از اقدام این معاونت جهت جبران کمبود نیروی پرستاری در کشور خبر داد.

به گزارش شفا آنلاين، محمد میرزابیگی در خصوص برنامه‌های این معاونت در حیطه آموزش پرستاری با بیان اینکه در این مورد سه اقدام بزرگ را با همکاری معاونت آموزشی پیش می‌بریم، گفت: یکی از این اقدامات تغییر رویکرد آموزشی در پرستاری به خصوص در عرصه بالینی است؛ به این صورت که دانشجویان در سال‌های اول تئوری‌های بیشتری داشته و بعد از آن آموزش کاملا بالین محور بوده و در سال‌های آخر دانشجویان ما به طور کامل در بیمارستان‌ها حضور داشته باشند. این کار با همکاری معاونت پرستاری، معاونت آموزشی، برد و سایر بخش‌ها،‌ تقریبا به سرانجام رسیده و امسال اجرایی خواهد شد.

فعال کردن هیات علمی بالینی جهت تغییر در آموزش پرستاری

وی در همین خصوص ادامه داد: کار دوم حمایت از فعال کردن هیات علمی بالینی است چرا که در جهت تغییر رویکرد آموزشی بحث عمده ما کمبود استاد، مربی و اعضای هیات علمی است. طبیعتا با فعال کردن اعضای هیات علمی بالینی می‌توانیم کاری کنیم که افراد واجد شرایط که در بالین مشغول بوده و لزوما هم در دانشکده نیستند در بالین وجود داشته و بتوانیم از ظرفیت‌های بالینی آنها در بالین و هم از ظرفیت‌های آموزشی آنها در بالین استفاده کنیم.

نیاز حوزه پرستاری کشور به افزایش انجمن‌های علمی/پنج انجمن علمی به حوزه پرستاری افزوده می‌شود

میرزابیگی کار سوم حوزه پرستاری در سال جاری را حمایت از گسترش انجمن‌های علمی عنوان و اظهار کرد: در حال حاضر دو الی سه انجمن علمی در پرستاری وجود دارد اما نیازمندیم که انجمن‌های علمی توسعه بیشتری پیدا کنند. در این راستا هدف‌گیری ما این است که امسال حداقل پنج انجمن علمی را راه‌اندازی کنیم.

افزایش دو برابری ظرفیت دانشکده‌های پرستاری

میرزابیگی در خصوص کمبود نیروی پرستاری در کشور و برنامه‌های معاونت پرستاری جهت جبران این کمبودها از افزایش ظرفیت‌ دانشکده‌های پرستاری از دو الی سه ماه پیش خبر داد و گفت: با همکاری خوبی که بین معاونت آموزش، درمان و پرستاری اتفاق افتاد، ظرفیت‌ها به سازمان سنجش و دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شده و ظرفیت‌های دانشکده‌های پرستاری تا دو برابر افزایش یابد.

وی همچنین درمورد اعتبارات این برنامه‌ها و محل آنها اظهار کرد: تا جایی که نیاز به اعتبار دارد، اعتبارات آن دیده شده اما عدد و رقم خاصی در این خصوص وجود ندارد زیرا بخشی از این اقدامات در زمره وظایف معاونت پرستاری است.

میرزابیگی افزود: در اقدامات و برنامه‌هایی که نیاز به قرارداد باشد اعتبار آن از بیرون تامین می‌شود. منتها این موضوع به صورت موردی بوده و برنامه‌هایی وجود دارد که اعتبارات آن مشخص می‌شود که البته در برخی برنامه‌ها مشخص شده است.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: