«جول نیگ»، استاد روانپزشکی و متخصص کودکان در دانشگاه علوم و سلامت اورگن، اذعان می کند که مطالعات اخیر بر رابطه بین رنگ های خوراکی مصنوعی و بیش فعالی صحه می گذارند.
مطالعات در این باره نشان داده است که حذف مواد خوراکی حاوی رنگ های مصنوعی از طریق رژیم های محدودکننده می تواند تا حد موفقی موجب کاهش بیش فعالی شود.
به گفته «نیگ»، این روش خوب است چراکه در مجموع حذف مواد خوراکی فرآوری شده به مراتب سالم تر است و منجر به بروز پیامدهای رفتاری بهتر در کودکان می شود.
معمولاً شرکت ها از رنگ های مصنوعی استفاده می کنند تا محصولاتشان اشتهاآورتر به نظر برسد.
مهر