کد خبر: ۶۰۶۰۵
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - 2015May 02
مطالعات اخیر نشان می‌دهد در صد قابل ملاحظه‌ای از کم خونی‌ها در جوامع مختلف، ناشی از ابتلا به آلودگی‌های انگلی است و این موضوع در کودکان نمود بیشتری دارد.
به گزارش شفا آنلاین -علی اکبر مرادی دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران  اظهار داشت: با وجود کاهش نسبی بسیاری از عفونت‌ها، اما بیماری‌های عفونی اعم از میکروبی، ویروسی، انگلی و قارچی همچنان شایع بوده و بسیاری از اختلالات و بیماری‌های دیگر نیز با این بیماری‌ها در ارتباط هستند.

وی با اشاره به ارتباط نزدیک کم ‌خونی و برخی از عفونت‌ها، تاکید کرد: مطالعات اخیر نشان می‌دهد که درصد قابل ملاحظه‌ای از کم خونی‌ها در بین جوامع مختلف، ناشی از ابتلا به آلودگی‌های انگلی است و این موضوع در کودکان نمود بیشتری دارد.

مرادی یاد آور شد: در واقع ابتلا به آلودگی های انگلی نظیر ژیاردیوز و آمبیاز که در کودکان شایع است، از علل مهم بروز کمبود آهن و کم خونی به شمار می‌رود.

وی گفت: در واقع آلودگی‌های انگلی با کاهش اشتها، دریافت ناکافی منابع غذایی حاوی آهن و اختلال در جذب مواد مغذی از جمله آهن، به طور مستقیم و غیر مستقیم منجر به بروز کم خونی می‌شود.

مرادی خاطر نشان کرد: در سنین کودکی به ویژه در دوران مدرسه، به دلیل رشد کودک بدن به آهن بیشتری نیاز دارد و مصرف ناکافی منابع غذایی حاوی آهن به ویژه گوشت‌ها در این دوران است، منجر به کم خونی و کاش یا اختلال سرعت رشد می‌شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: