شفا آنلاین:مواد غذایی چرب و نوشابه احتمال بروز خطر سکته قلبی را افزایش میدهند.
به گزارش شفا آنلاین،پیام فرح بخش متخصص تغذیه گفت: با خوردن مواد غذایی چرب و نوشیدنیهایی مانند گوشت و هر ماده غذایی
سرخ شده و نوشابه ، بدن را در معرض خطرات جدی بخصوص سکته قلبی
قرار میدهیم.
وی افزود: بدترین غذاهایی که میخوریم فست فودها و
پیتزاهایی هستند که در بیرون تهیه میشود. این غذاها به علت سوسیس و
کالباس موجود در آنها و پنیر پیتزای فراوان که به صورت تنوری تهیه میشود،
یعنی شعله مستقیم آتش به آنها میرسد سرطانزا هستند.
فرحبخش بیان داشت: همین طور میتوان به همبرگرها، چیزبرگرها و
دوبلبرگرها و غذاهای فست فود دیگر نظیر مرغ سوخاری اشاره کرد که جزء
بدترین و مضرترین مواد غذایی برای افراد هستند.
وی عنوان کرد: بستنیهایی که با رنگهای مصنوعی تهیه میشوند که افراد
آنها را در میان وعدهها مصرف میکنند و خورشتهای سنتی که در
آشپزخانههای بیرون سرو و سرشار از روغن هستند و اینها از بدترین غذاها
بشمار میروند.
فرح بخش تصریح کرد: افراد تا حد امکان در منزل غذا را تهیه کنند و در
صورتی که قصد تهیه غذا از بیرون منزل دارند، سراغ رستورانهایی بروند که به
سلامت افراد اهمیت میدهند و به عنوان رستورانهای با نشان و استاندارد
شناخته میشوند.