شفا آنلاين -وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با تاكيد بر عدم توقف برنامه پزشك خانواده گفت: بايد با انجام بررسي هاي لازم مشكلات اين حوزه به سياستگذاران كشور اعلام شود.
به گزارش شفا آنلاين ،مراسم تقدير از كميته هاي بورد تخصصي و فوق تخصص آزمونهاي دانشنامه تخصصي و فوق تخصصي با حضور حسن قاضي زاده هاشمي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، برخي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، رئيس سازمان نظام پزشكي، روساي دانشگاههاي علوم پزشكي، وزراي سابق بهداشت درمان و آموزش پزشكي و استادان اين رشته شامگاه پنجشنبه در باشگاه ديپلماتيك وزارت امور خارجه برگزار شد.
دكتر سيد حسن قاضي زاده هاشمي در اين مراسم بيمه هاي درماني را ناكارآمد دانست و گفت: مي بايست با تقويت بيمه ها، نظارت بيشتري بر هزينه هاي درمان بيماران صورت گيرد و انجمن هاي علمي و نظام پزشكي در نظارت بر اين امر نقش اساسي ايفا مي كند.
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: مشكلات مربوط به بودجه در اين وزارتخانه تا پايان سال وجود خواهد داشت و تلاش خواهد شد طي ۲ سال آينده مردم شاهد بهبود وضعيت اقتصادي و بهداشت و درمان باشند.
** اعلام اخبار خوش دارويي در آينده نزديك
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در بخش ديگري از سخنان خود از اتخاذ تدابير مناسب در باره داروها خبر داد و گفت: در آينده نزديك اخبار خوشي در حوزه داروها اعلام خواهيم كرد.
وي، اقتصاد مقاومتي در حوزه داروها را خودكفايي در توليد دارو دانست و گفت: پزشكان بايد تا حد امكان در نسخه نويسي داروهاي توليد داخل را تجويز كنند و از تجويز داروهاي جديد خارجي جلوگيري كنند، چرا كه اين امر موجب ايجاد مشكل و سختي براي بيماران خواهد شد.
وي اضافه كرد: اتحاد و همگرايي و اعتماد به جامعه پزشكي كليد اصلي است كه مي توانيم سهم سلامت از نظام را مطالبه كنيم.
** با وجود پيشرفتهاي پزشكي در كشور، تحريم ها در درمان بيماريها اثر ندارد
حسن ابولقاسمي رييس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي شهيد بهشتي نيز در اين مراسم اظهار داشت: امروز تحريم ها نمي تواند در جامعه پزشكي و درمان و تشخيص بيماريها زياد تاثيرگذار باشد، چرا كه ايران در اين زمينه خودكفا شده است.
وي با تاكيد بر احيا و نهادينه كردن اخلاق حرفه اي در جامعه پزشكي كشور به عنوان يكي از كارهاي ضروري در پزشكي اظهار داشت: استفاده از خرد جمعي مي تواند باعث رشد پزشكي و اخذ تصميمات مناسبتر شود.