دکتر محمد درچین در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین ضمن بیان این مطلب با اشاره به این که عفونت یکی از علل رایج تب در بیماران سرطانی است، افزود: علل دیگر تب در بیماران سرطانی قطع مصرف دارو و انسداد مثانه، روده، کلیه و سایر عوامل است.
وی ادامه داد: پزشک برای تعیین علت تب یک معاینه بالینی انجام می دهد و بر اساس آن یکسری آزمایشات لازم را تجویز می کند.
درچین اذعان کرد: علائم تب بیشتر شامل خستگی، درد عضلانی، تعریق و درد است. روش های درمانی برای این بیماران تزریق مایعات دوران وریدی در راستای کنترل فشار خون و تغییرات وریدی است. ضمن این که از درمان های آنتی بیوتیکی شامل ضد باکتری، ضد ویروس و ضد قارچ و بعد از شناسایی علت تب از تب برها هم استفاده می شود.
بروز تب در بیماران سرطانی خطرناک است؟
وی تأکید کرد: با توجه به این که بیماران سرطانی از نظر پایه دچار مشکلات ضعف ایمنی هستند ما همیشه باید آنها را از نظر تب کنترل کنیم زیرا مستعد بیماری و عفونت می باشند و تب شایع ترین علامت ایجاد مشکل برای آنها است تا با کنترل و پیگیری علت تب شاید بتوان بیمار را از مرگ حتمی نجات داد.
متخصص رادیوتراپی انکولوژی هشدار داد: تب یک مرکز مغزی است که درجه حرارت را کنترل می کند و اگر به هر علتی نشود این مرکز را کنترل کرد به طور قطع با افزایش درجه حرارت بدن و رسیدن به بالای 40 درجه کشنده خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: تب را هیچ وقت شوخی نگیریم و با توجه به این که یک بیماری مهلک محسوب می شود در هر بیمار دارای تب باید بررسی های کامل را انجام داد.