شفا آنلاین:با روش هایی بسیار ساده میتوان مصرف لبنیات روزانه را افزایش داد.
به گزارش شفا آنلاین- زهرا عبداللهی مدیر دفتر تغذیه وزارت بهداشت اظهار
داشت: شیر و لبنیات دارای مقدار زیادی پروتئین برای رشد و ترمیم بدن و
کلسیم برای سلامت استخوانها و دندان ها میباشند، که ضروری است مصرف شیر،
ماست و پنیر کم چرب( کمتر از 5.2 درصد) غذایی در برنامه غذایی روزانه افراد
افزایش یابد این مواد برای پیشگیری از پوکی استخوان( به خصوص در زنان و
دختران) ، چاقی، پرفشاری خون، دیابت و بیماری های قلبی- عروقی مفید هستند.
وی
در خصوص راهکارهایی برای مصرف هر چه بیشتر شیر و لبنیات کمچرب توصیه
داشت: 1- روزانه 2 تا 3 لیوان ماست، شیر بدون چربی یا کم چرب( کمتر از 5.2
درصد) مصرف کنید.
2- دوغ تازه کم نمک تهیه شده در منزل، یک نوشیدنی مناسب میباشد.
3- تا حد امکان از انواعع پنیرهای کم چرب و کم نمک استفاده کنید.
4- برای جذب بهتر کلسیم تا حد امکان شیر ساده( بدون هیچ افزودنی مانند کاکائو و شکر) مصرف کنید.
5- در برنامه غذایی خود غذاهای حاوی شیر و فرآوردههای آن مانند شیر، برنج، فرنی، آش ماست، آش کشک و . . . بگنجانید.
6- برای جذب بهتر کلسیم موجود در شیر و لبنیات، علاوه بر مصرف انواع کمچرب، از نوع کم نمک آنها استفاده کنید.