کد خبر: ۵۳۲۷۲
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۶ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - 2015March 01
دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت هشدارداد:
شفاآنلاین- دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تحصیل دردانشگاه های غیرمعتبر خارج از کشور را نوعی اسراف در سرمایه و اتلاف عمر دانشجو عنوان کرد.

به گزارش شفاآنلاین از وزارت بهداشت، «سعید عسگری» در نشستی با قبول شدگان مراحل نظری وعملی نخستین دوره آزمون ملی دانش آموختگان خارج از کشور رشته دندانپزشکی، هدف از برگزاری این آزمون را ارزیابی علمی و عملی دانش آموختگان رشته دندانپزشکی خارج از کشور به منظور اجازه ورود به ناوگان ارائه خدمات درمانی در کشور دانست.

دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه سلامت یکی از مهمترین اولویت های دولت یازدهم است، افزود: خوشبختانه دولت تدبیر و امید توانسته است در بالاترین سطح ممکن، تعهد عملی خود را نسبت به امر مهم سلامت مردم نشان دهد.

عسگری با اشاره به سخنان وزیر بهداشت در رابطه با اینکه سلامت مردم کالا و متاعی نیست که بتوان بر سر آن معامله کرد، تصریح کرد: برهمین اساس سیاست گذاری های انجام شده در حوزه آموزش پزشکی در این دولت به صورتی بوده که به کیفیت آموزشی توجه کافی شود تا دانش آموختگان از توانمندی های علمی و عملی مورد انتظار برخوردار باشند.

وی ادامه داد: اگرچه در راه حصول به این هدف، فشارهای زیادی به حوزه آموزش وزارت بهداشت وارد شده، ولی وزارت بهداشت با دقت، سرعت و صلابت در جهت اجرای این سیاست های آموزشی جدید اقدام می کند.

دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت با اشاره به وجود برخی ضعف ها در ارزشیابی مدارک تحصیلی گروه پزشکی دانشگاه های خارج از کشور در گذشته، افزود: در حال حاضر، مدارک تحصیلی خارج از کشور با دقت بیشتری ارزیابی می شود، بنابراین لازم است افرادی که قصد ادامه تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور را دارند، در انتخاب دانشگاه های خارج از کشور بسیار دقت کنند.

وی گفت: این افراد ضمن مراجعه به سامانه های اطلاع رسانی وزارت بهداشت، فقط دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت را برای تحصیل انتخاب کنند.

عسگری با بیان اینکه، تحصیل در دانشگاه های غیرمعتبر خارج از کشور به نوعی اسراف در سرمایه خانواده ها و اتلاف در وقت و عمر دانشجو است، گفت: اگرفردی، داوطلب تحصیل دررشته دندانپزشکی دریکی از دانشگاه های غیرمعتبر خارج از کشور باشد، علاوه برتحمیل هزینه های بی ثمر به خانواده خود، نباید بعد از اتمام تحصیلات انتظار فعالیت در ناوگان خدمات درمانی کشور و تایید مدارک تحصیلی از وزارت بهداشت را داشته باشد.

دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزات بهداشت افزود: در بحث ارزیابی و تایید دانشگاه های علوم پزشکی خارج از کشور، دانشگاه های خارج منطبق با اصول و کیفیت مورد انتظار در نظام آموزش پزشکی کشور درحال تغییر رویه، افزایش کیفیت و تطبیق با سیاسست های آموزشی جدید وزارت متبوع هستند که خود موضوعی قابل تقدیر بواسطه تدوین سیاست های سلامت محور آموزشی علوم پزشکی است.

عسگری به برگزاری آزمون ملی دانش آموختگان رشته دندانپزشکی خارج از کشور با رعایت انصاف و اخلاق اشاره کرد و گفت: ما معتقد هستیم، آزمونی پایدار و مناسب است که علاوه بر قابلیت سنجش علمی و عملی دارای دو جز رعایت انصاف و اخلاق باشد.

دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت افزود:

دکتر عسگری بااشاره به افرادی که تا قبل از اوت 2009 میلادی در دانشگاه های خارج از کشورتحصیل کرده اند، گفت: اگر این افراد پس از فراغت ازتحصیل به کشور بازگشتند، باید در آزمون جایابی که سالانه دو بار برگزار می شود شرکت کنند.

وی ادامه داد: این افراد پس از موفقیت در آزمون جایابی، با گذراندن تعدادی واحد در دانشکده های دندانپزشکی داخل می توانند کسری علمی و عملی آموزشی خود را جبران کنند بنابراین مشروط به کسب حد نصاب نمره، اجازه ورود به دانشکده های دندانپزشکی داخل را خواهند داشت.

عسگری گفت: افرادی که بعد از اوت 2009 میلادی دردانشگاه های خارج از کشور تحصیل کردند، باید در آزمون ملی شرکت کنند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: