به گزارش شفا آنلاین،علی حیدری به تبیین ضرورتها و الزامات قانون برنامه ششم توسعه در سازمان تامین اجتماعی پرداخت و اظهار کرد: برنامه پنجم توسعه رو به اتمام است و این سازمان پیشنهادات خود را برای تدوین برنامه ششم توسعه به سیاستگذاران و تصمیم گیران ارائه کرده است.
وی افزود: نباید فراموش کرد که زیر ساخت اصلی و مقدمه کار برای رسیدن به توسعه پایدار توجه به بیمههای اجتماعی است.
نایب رئیس هیئت مدیره سازمان تامین اجتماعی ضمن تاکید بر اینکه تامین اجتماعی زیر ساخت، ابزار و هدف توسعه است. در این میان اگر افراد جامعه بخواهند در فرآیند توسعه مداخله کنند، نیاز به اطمینان خاطر نسبت به آینده خود دارند و اگر این اطمینان وجود نداشته باشد مشارکت فعال و موثری در توسعه نخواهند داشت.
حیدری با اشاره به برخی چالشها در حوزه بیمههای اجتماعی عنوان کرد: باید در برنامه ششم توسعه برای رفع این چالشها و مشکلات برنامهریزی عملیاتی داشته و از سوی دیگر باید در تدوین این قانون برنامه از اتخاذ رویکردهای تک ساحتی و تک بعدی پرهیز و نگاه جامعی به سیاستها داشته باشیم.
وی با بیان اینکه این دهه از سوی مقام معظم رهبری به عنوان دهه پیشرفت و عدالت نامگذاری شده است اظهار کرد: توسعه اقتصادی بر پایه عدالت اجتماعی و کاهش فاصله درآمدی طبقات و رفع محرومیت قشرهای کم درآمد باید مورد توجه تصمیم گیران باشد.
رئیس شورای برنامه پنج ساله ششم در تامین اجتماعی گفت: ارتقای کیفیت خدمات سازمان تامین اجتماعی نیز در راستای نیل به همین اهداف است که دنبال میشود و بسیار حائز اهمیت است.
حیدری با اشاره به اینکه تامین اجتماعی حق مردم وتکلیف دولت است و بر این
اساس باید برنامه ریزان با مورد توجه قرار دادن موضوع انفال و ثروتهای
خدادادی و منابع هدفمند سازی یارانهها نسبت به تامین مالی فراگیری بیمه
همگانی اهتمام کنند عنوان کرد: درخصوص بیمهها باید بعد از فراگیری به
جامعیت، کیفیت و کفایت آنها نیز توجه کرد.
ایسنا