اگرچه توصيه نمي شود که از موادغذايي فريز شده استفاده کنيد اما عمر مفيد موادغذايي فريز شده به قرار زير است:
• مرغ يا بوقلمون کامل – يک سال
• گوشت چرخ کرده- 3 تا 4 ماه
• سبزيجات- 8 تا 10 ماه
• ميوه- 8 ماه
تماس با هوا باعث خشک شدن (سوختگي) موادغذايي مي شود بنابراين قسمت هايي را که دچار خشکي شده است، قبل از پخت جدا کنيد.
• فريز کردن موادغذايي:
به طور کلي مي توان هر نوع غذا را فريز کرد به جز تخم مرغ و کنسروهاي غذايي. کيفيت غذايي که در دماي صفر درجه قرار مي گيرد به مرور زمان کاهش پيدا مي کند.
نکته: غذا را در کاغذ فويل آلومينيومي بپيچيد يا در کيسه پلاستيکي به گونه اي بسته بندي کنيد تا هوايي داخل آن نباشد.
خراسان