کد خبر: ۴۵۴۳۳
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۴ - ۰۵ دی ۱۳۹۳ - 2014December 26
شفا آنلاين-یک متخصص طب سنتی گفت: "آموزش تغذیه صحیح "یک ابزار مهم دستیابی به سلامتی است که پزشک می‌تواند بیماران خود را با آن مسلح کند.

به گزارش شفا آنلاين،غذا در سلامتی انسان بسیار حائز اهمیت است به طوری که به گفته حکیم محمد زکریاری رازی "حتی المقدور بیماران خود را با غذاهای مناسب درمان کنید".


حفظ سلامتی و درمان با خوردنی‌ها و آشامیدنی‌های مناسب از اهمیت زیادی برخوردار است؛ بسیاری از اصول ضروری برای زندگی مانند تغییرات فصلی، درجه حرارت و محیط، خارج از اراده و و خواست ما است.

ولی مصرف غذا کاملا قابل برنامه ریزی است. غذا ماده خام تولید اخلاط 4 گانه است، بنابراین غذای مصرفی در کیفیت و کمیت اخلاط تولید شده اثر مستقیم دارد.

به عقیده محسن ناصری مدیر گروه طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شاهد بیشتر بیماری‌ها به علت عدم توجه مردم به تغذیه صحیح و روش زندگی به وجود می‌آید و متاسفانه در آموزش آنها نیز کوتاهی می‌شود؛ "آموزش تغذیه صحیح "یک ابزار مهم دستیابی به سلامتی است که پزشک می‌تواند بیماران خود را با آن مسلح کند.

این روش به راحتی قابل آموزش و برای عامه مردم نیز قابل درک است از آنجایی که مصرف خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها می‌تواند به راحتی تحت کنترل قرار گیرد، فرد می‌تواند به مقدار قابل توجهی اخلاط تولید شده و متعاقب آن میزان سلامتی خود را کنترل کند.

غذاها و داروها مانند بدن انسان از ارکان تشکیل شده است و به این ترتیب که غذاها و داروها نیز دارای طبع سرد یا گرم هستند. بنابر اصل تعادل لازم است هر فرد به حد اعتدال خود نزدیک باشد تا انرژی‌های او و کارکرد اعضا و بافت‌های بدنش متعادل باشد.

به عنوان مثال فردی که صفراوی است و دارای طبع گرم و خشک است، باید از خوردن بیش از حد غذاهای گرم مانند فلفل و عسل خودداری کند چرا که او را از تعادل خارج می‌کند و موجب بروز علائمی ماند خشکی پوست و بی‌خوابی می‌شود ولی استفاده از ماست، خیار ، هندوانه که سرد و تر هستند فرد را به تعادل باز می‌گرداند و اثرات مصرف بیش از حد گرمی را از بین می‌برد.





تسنیم




نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: