به گزارش شفا آنلاين،«سونا بختیاری» گفت: چای سبز گیاهی همیشه سبز است که بومی هندوستان و سبلان است و در ایران در لاهیجان کشت میشود.
وی در خصوص خصوصیات فیزیولوژی این گیاه، ادامه داد: درختچهی چای با برگهای همیشه سبز، معطر و گلهای سفید است. چای سبز از طریق خشک کردن مستقیم برگهای چای(بدون تخمیر شدن) مصرف میشود و این گیاه چای سبز قابض، مدر است و باعث کاهش قند خون میشود.
بختیاری در خصوص خواص درمانی آن خاطرنشان کرد: چای سبز محرک، بندآورندهی اسهال، ویروسکش، کاهندهی فشارخون و کلسترول است.
وی همچنین افزود: چای سبز ویروسکش و باکتریکش است. همچنین کاهشدهندهی اثرات سرطان، ضد آلزایمر، آستیک و خنثیکنندهی عوامل سرطانزاست.
این کارشناس خاطرنشان کرد: این گیاه تنظیمکنندهی متابولیسم بدن است. سرشار از فلوراید بوده و باعث استحکام استخوانها و تراکم آن میشود.
بختیاری تصریح کرد: چای سبز نسبت کلسترول خوب به کلسترول بد را افزایش میدهد که با کاهش کلسترول بد اتفاق میافتد.
ایسنا