مواد لازم برای کیک اسفنجی :
تخم مرغ 6 عدد
آرد 150 گرم
شکر 150 گرم
وانیل نصف ق چ
بکینگ پودر یک ق چ
مواد لازم برای خامه فرم گرفته :
یک لیوان خامه شانتی
اسانس توت فرنگی چند قطره
رنگ صورتی ژله ای دو قطره
برای شهد :
شکر یک پیمانه
آب نصف پیمانه
پوست پرتقال دو تکه
برای تزیین :
یک عدد مربای پرتقال درسته
برگ نعنا یا پرتقال
منجوق خوراکی
انار دانه کرده سرخ
طرز تهیه :
ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده های را با دور همزن بالا میزنیم تا پف
کند
. سپس شکر و وانیل را کم کم روی سفیده میپاشیم و همزن هم کار میکند تا فرم
بگیرد . زرده ها را داخل سفیده ریخته و مجدد هم میزنیم تا مخلوط شوند
.اکنون همزن را خاموش کرده و سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را که قبلا مخلوط
و الک کرده ایم در 2 نوبت روی مواد میریزیم . حالا با لیسک مواد را زیر و
رو میکنیم . کف قالب 30 سانتی را کاغذ روغنی می اندازیم و مایه را داخل آن
ریخته و در فر از پیش داغ شده میگذاریم تا مدت حدود 60 دقیقه در فر 170
درجه می پزیم .
یک
پیمانه شکر و نصف پیمانه آب با کمی پوست پرتقال را میجوشانیم تا غلیظ و
معطر شود . میتوایند از اسانس به جای پوست پرتقال استفاده کنید . کیک که
خنک شد دو نصف کرده و میان آن را شهد میریزیم و با برس میمالیم .
خامه را با همزن به همراه اسانس و رنگ خوراکی میزنیم . پف که کرد کنار میگذاریم .
سپس وسط کیک را با خامه میپوشانیم . انارهای سرخ دانه شده را همراه با منجوق های خوراکی نقره ای رویش میپاشیم .
تکه
های برش بالایی کیک را سه گوش برش میزنیم و بعد یک تکه را برمیداریم و
کنار میگذاریم . به تکه آخر آن نیازی نیست زیرا باید انار ها و خامه دیده
شود . بعد به صورت اریب روی کیک به شکلی که مشاهده میکنید قرار میدهیم . با
مربای پرتقال و برگ سبز و منجوق های خوراکی تزیین میکنیم .
سیمرغ