به گزارش شفا آنلاين،از مواد ژله هندونه
مقداری موند، زد به سرم با اونهم یه ژله به شکل انار درست کنم. کف کاسه
بزرگ و کمی ژله قرمز ریختم، گذاشتم یخچال ببنده. آوردم بیرون یه کاسه پر از
یخ گذاشتم وسطش و ژله قرمزوریختم وسط دو تا کاسه و گذاشتم تو یخچال خودش
رو که بست یخ کاسه وسطی روخالی کردم. جاش آب گرم ریختم و کاسه رو کشیدم
بیرون دوباره کمی ژله سفیدریختم (نیم سانت) بسته که شد، یه کاسه کوچیکتر رو
پر یخ کردم گذاشتم وسطش وژله سفید رو ریختم بعد از بسته شدن زله سفید و
بیرون آوردن کاسه کوچیک، انار دون شده رو ریختم وسطش و کم کم از ژله سفید
میدادم روش و گذاشتم یخچال. مرحله آخر هم گذاشتم توی آبگرم و بر گردوندم و
تاج انار رو که دونکرده بودم از وسط برش طولی دادم و با خلال دندون وصلش
کردم به ژله. مزه اش عالی بود.