شفا آنلاين -مصرف چاي سبز و عصاره آن در طولاني مدت منافع زيادي براي بدن و رسيدن به مرزهاي سلامتي دارد.
مهمترين دستاورد تحقيقات دانشمندان كه به تازگي به آن دست پیدا کردهاند، نقش ضد سرطان چاي سبز در جلوگيري و كاهش سرعت رشد سلولهاي سرطان سينه و پروستات است.
محققان امريكايي با يافتن ماده Epoly phenon در چاي سبز و بررسي تاثير اين ماده در مهار سلولهاي سرطاني اميد تازهاي در مبارزه با اين بيماري يافتهاند. آنان پی بردهاند عوامل رشد در سينگالهايي كه موجب سرطاني شدن سينه ميشود با اين ماده متوقف خواهد شد.
كاترين خدمه استاديار پزشكي و اپيدميولوژي در دانشگاه كلمبيا پس از يك رشته مطالعات گسترده ميزان 400، 600 و 800 ميليگرم از اين عصاره را به مدت 6 ماه به 40 زن كه مبتلا به سرطان سينه بودند به عنوان دارو تجويز كرد. او در اين مورد ميگويد: پس از دو ماه بود كه متوجه كاهش فاكتورهاي مربوط به سلولهاي سرطاني شديم. اين متخصص ميگويد: يك راه موثر براي جلوگيري از سرطان سينه استفاده از عصاره چاي سبز است زيرا شواهد نشان ميدهد چاي سبز به عنوان يك پيشگيريكننده موثر در سرطان سينه شناخته شده است.
دانشمندان اضافه ميكنند، مصرف اين چاي به عنوان يك نوشيدني علاوه بر تامين سلامت زنان، سلامت همسران آنان را نيز به دنبال خواهد داشت، زيرا از ابتلا به دو سرطان رايج جلوگيري خواهد كرد.
دانشمندان در تحقيقات خود روي اين ماده دريافتهاند مرداني كه چاي سبز مينوشند كمتر دچار التهاب بافت پروستات و رشد سلولهاي سرطاني ميشوند زيرا پلي فنول موجود در چاي يك آنتي اكسيدان قوي است كه روي بافت پروستات تاثير مثبتي بر جاي ميگذارد و از تغيير اين بافت كه بر اثر التهاب به وجود ميآيد، جلوگيري ميكند.
دانشمندان همچنين ميزان قابل توجهي از كوئرستين كه يك آنتي اكسيدان محسوب ميشود و در سيب و پياز وجود دارد را در چاي سبز پيدا كردهاند و اميدوارند مصرف چاي سبز در ميان خانوادهها گسترش يابد و آنان را در برابر دو سرطان رايج و كشنده
محفوظ نگه دارد.