به گزارش شفا آنلاين،دکتر شهرام آگاه، فوق تخصص گوارش و کبد دراینباره گفت: «سرطان مری را میتوان از طریق عکسبرداری با ماده حاجب، تشخیص داد اما راه بهتر تشخیص آن، انجام آندوسکوپی است. ازآنجاکه میتوان عمل نمونهبرداری را هم همزمان با آندوسکوپی انجام داد، بنابراین امکان تشخیص دقیقتر هم در این صورت، وجود خواهد داشت».
وی درباره راههای درمانی این بیماری هم خاطرنشان کرد: «اگر تومور سرطان به بافتهای اطراف خود تهاجم نکرده باشد، میتوان با کمک جراحی آن را برداشت و درمان کرد. این در حالی است که در صورت تهاجم تومور به سایر بافتها، دیگر نمیتوان جراحی را انجام داد و باید از روشهای دیگری مانند رادیوتراپی یا گشاد کردن تومور با استفاده از استنتگذاری، کمک گرفت. معمولاً استنت در وسط تومور برای باز شدن آن و کمک به درمان بیمار، به کار گذاشته میشود».
عضو هیئتعلمی دانشگاه علوم پزشکی ایران درنهایت اشارهای هم به راههای پیشگیری از ابتلا به سرطان مری داشت: «درمان بهموقع و مناسب ریفلاکس مزمن، غربالگری با نمونهبرداری از انتهای مری در افرادی که سابقه خانوادگی ابتلا به سرطان مری را دارند، پرهیز از استعمال سیگار، دوری کردن از مصرف تریاک و ترک عادت خوردن غذاهای داغ میتواند گام بزرگی در پیشگیری از ابتلا به سرطان مری باشد».
سلامانه