شفا آنلاين-محققان آمریکایی ادعا می کنند که مصرف قهوه (بدون شکر) به پیشگیری از چاقی کمک می کند.
به گزارش شفا آنلاين،از هلث، محققان دانشگاه جورجیای آمریکا با مطالعه بر روی موش ها متوجه شدند که یک مولفه شیمیایی در قهوه به پیشگیری از افزایش وزن کمک می کند.
به گفته محققان، این ماده شیمیایی که «کلروجنیک اسید» (CGA) نام دارد در موش هایی که رژیم غذایی چرب داشتند به اندازه قابل توجهی موجب کاهش مقاومت به انسولین و تجمع چربی در کبد آنها شد.
در این مطالعه محققان به موش ها برای 15 هفته یک رژیم غذایی پر چرب دادند و در طول این مدت هفته ای دوبار به موش ها محلول کلروجنیک اسید تزریق کردند.
محققان متوجه شدند که کلروجنیک اسید نه تنها در پیشگیری از افزایش وزن موثر است بلکه به حفظ سطح عادی قند خون و کبد سالم کمک می کند.
دکتر «یانگجی ما» از کالج داروسازی دانشگاه جورجیا گفت: مطالعات قبلی نشان داده اند که مصرف قهوه خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند دیابت نوع دو و بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.
کلروجنیک اسید به اندازه زیادی در قهوه، میوه و سبزیجات مانند سیب، گلابی، گوجه فرنگی و زغال اخته یافت می شود.
در طول 20 سال گذشته چاقی بطور قابل توجهی در آمریکا و انگلیس افزایش یافته است.