کد خبر: ۳۸۳۲۳
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۰۲ آبان ۱۳۹۳ - 2014October 24
شفا آنلاين-تحقیقات جدید درباره مواد غذایی نشان می‌دهد که اگر ماکارونی را بپزید و بگذارید سرد شود، ساختار مواد غذایی آن تغییر می‌کند و بدن آن را شبیه فیبر هضم می‌کند.

به گزارششفا آنلاين،یک مطالعه نشان می‌دهد که بافت ماکارونی بعد از پختن تغییر پیدا میکند و گرم کردن دوباره ماکارونی سردشده افزایش قند خون را تا ۵۰ درصد کاهش می‌دهد.

به گزارش هلث، کربوهیدارت‌ها در برنامه کاهش وزن، به دشمن تبدیل شده‌اند؛ حال آن که تصور می‌شود غذاهای نشاسته‌ای مانند ماکارونی و سیب زمینی چند کیلو به وزن اضافه می‌کنند. در حالی که ماکارونی و سیب زمینی خوشمزه هستند، مملو از کربوهیدرات فراوانند و این موضوع باعث شده افرادی که رژیم غذایی کم کربوهیدارت دارند از مصرف آن‌ها ممانعت کنند. با وجود این، طبق مطالعات جدید، پخت یک کاسه ماکارونی و گرم کردن مجدد آن پس از سرد شدن، برای سلامتی بدن بهتر از ماکارونی گرم و تازه‌پخته‌شده محسوب می‌شود.


همچنین یک محقق دانشگاه «سوری» در انگلیس گفته است که اگر شما ماکارونی را بپزید و بگذارید سرد شود، ساختار مواد غذایی آن تغییر می‌کند و بدن آن را شبیه یک فیبر هضم می‌کند.

برای بررسی این موضوع دکتر «مایکل موسلی» روزنامه نگار انگلیسی و نویسنده کتاب پر فروش «رژیم غذایی سریع» در مطالعه‌ای که چند هفته بطول انجامید میزان سطح قند خون داوطلبان را پس از مصرف ماکارونی اندازه گرفت. در مطالعه او مشخص شد، قند خون و انسولین افرادی که ماکارونی سرد مصرف کرده بودند نسبت به افرادی که ماکارونی تازه‌پخته‌شده مصرف کرده بودند به اندازه کمی افزایش یافت.

در حقیقت این مطالعه نشان داد که گرم کردن دوباره ماکارونی سرد شده افزایش قند خون را تا ۵۰ درصد کاهش می‌دهد.

محققان خاطر نشان کردند: این کشف یک روش «آسان و راحت» برای بهبود سلامت بدن است. با استفاده از این روش می‌توانیم بدون تغییر یک ماده غذایی و تنها با تغییر دما، یک غذای مملو از کربوهیدارت را به یک غذای مملو از فیبر تبدیل کنیم. به عبارت دیگر، برخی غذا‌ها در وعده دوم سالم‌تر از وعده اول هستند.





نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: