بر پایه نتایج مطالعهای جدید، خوردن روزانه مغزهای خوراکی موجود در آجیل میتواند خطر ابتلا به دمانس یا زوال عقلی را نزد میانسالان و حتی گاهی سالمندان به طور قابل توجهی کاهش دهد.
شفاآنلاین:سلامت>تیمی از پژوهشگران بینالمللی از ۵۰ هزار و
۳۰۰ نفر بزرگسال بریتانیایی که بیشتر در میانه دهه پنجاه زندگی خود بودند،
خواستند که پرسشنامهای را درباره عادتهای خود در مصرف آجیل پر کنند و سپس
آنها را به مدت میانگین ۷ سال پیگیری کردند تا ببینند آیا آنها دچار
زوال عقل میشوند یا نه.
به گزارش شفا آنلاین:از میان آن افراد
حدود هزار و ۴۰۰ مورد زوال عقل شناسایی شد و محققان با در نظر گرفتن عواملی
مانند سن، جنسیت، شاخص توده بدن، تحصیلات و سبک زندگی، مشخص کردند که مصرف
روزانه آجیل خطر دمانس را تا ۱۲ درصد کاهش میدهد.
برای افرادی که مغزهای خوراکی بدون نمک مصرف
میکردند و هر روز تا یک مشت یا ۴۰ گرم میخوردند، این فواید بیشتر بود و
خطر دمانس برای آنها تا ۱۶ درصد کاهش یافت.