این دکتری تخصصی علوم تغذیه افزود: دریافت سلنیوم برای بهبود عملکرد آنزیمهایی که بتواند با شرایط بد محیطی و آسیبرسان به سلولهای بدن مقابله کند، ضروری است و ماهی، گوشت قرمز کم چرب، غلات کامل، حبوبات، تخم مرغ، مرغ، سیر، زردچوبه و قارچ حاوی سلنیوم است.
رئیس اداره تغذیه بیمارستان مسیح دانشوری، ریزمغذی «
روی» را از مواد مؤثر در تقویت سیستم ایمنی بدن برشمرد و گفت: انواع گوشت، غلات و حبوبات خیسانده شده و ترجیحاً جوانه زده به خصوص غلات سبوسدار، مصرف انواع فرآوردههای دریایی، نخود سبز، عدس و جوانه گندم از منابع سرشار «روی» هستند.